DOON Education Tools

Ondernemend gedrag is een belangrijk vaardigheid voor deze 21e eeuw. DOON Education Tools biedt het onderwijs de tools, het lesmateriaal en de trainingen om ondernemend gedrag te onderwijzen. Wij richten ons hierbij op het MBO en het HBO, maar kijken ook naar het lager onderwijs en naar trainingen voor het bedrijfsleven. Praktisch, pragmatisch, fun en gamification zijn belangrijke kenmerken van onze tools. De tools zijn gebaseerd op de DOON Innovatiemethode. Een praktische lean innovatie methode gebaseerd op het beste uit de wereld van de Lean Startup, Design Thinking en Agile Development. DOON Education Tools is een initiatief van Coöperatie DOON U.A. - Voor meer info, zie: www.doon.nu

Via deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de ontwikkeling van onze onderwijsproducten op het gebied van Lean Innovatie.
* geeft verplicht aan

Coöperatie DOON U.A. zal de gegevens die je aan ons beschikbaar stelt op dit formulier gebruiken om je een nieuwsbrief te versturen en eventueel om direct met je in contact te komen. Laat ons alsjeblieft weten hoe we contact met je mogen opnemen:

Email Marketing Powered by Mailchimp